Brutăria Ditrói logo
Despre noi Produse Distribuţie Contact

Fabrică, flotă auto

Ditrói parc auto
Ditrói parc autoDitrói parc auto

Distribuție

Suntem prezenţi în următoarele judeţe: Harghita, Mureș, Neamț, Suceava.
Harta distributie
Continuare

Pâine tradiţională

Pâine tradiţională cu cartofi XXL
Pâine tradiţională cu cartofi

Despre brutăria Ditrói

Bun venit!

În localitatea noastră practicile coacerii pâinii au fost deja cunoscute în anul 1965, brutăria aflându-se atunci în proprietatea statului a deservit locuitorii satului cu pâine proaspătă până la începutul anilor '90. După ce unitatea a fost închisă, pâinea zilnică a fost furnizată din alte localităţi către Ditrău. În 1997, brutăria deschisă sub numele BreadStar a dat un nou impuls fabricării pâinii, însă a fost închisă din nou în anul 2008.

Ea a fost preluată şi relansată de firma noastră pe 5 septembrie 2010. Marele vis al fondatorului era deschiderea unei brutării unde tradiţiile sa fie combinate cu ştiinţa modernă. Această idee s-a realizat astăzi, numărul angajaţilor brutăriei s-a mărit de la 12 angajaţi la început la 65 de angajaţi, care lucrează la cele mai noi şi cele mai moderne maşini şi cuptoare, care respectă standardele Uniunii Europene. Produsele noastre de panificaţie, în armonie cu stilul de viaţă modern, sunt oferite pe piaţă într-un sortiment bogat, fiind produse de calitate. Pentru noi este important ca în cursul producţiei să respectăm tradiţiile şi să lucrăm cu materii prime de calitate excepţională. Prin urmare, atât produsele noastre tradiţionale cât şi cele inovative pot fi găsite pe rafturi într-o calitate excepţională, în concordanţă cu pretenţiile clienţilor noştri. Ce ar dovedi mai bine acest lucru dacă nu faptul că produsele noastre pot fi acum achiziţionate în numeroase localităţi din cinci judeţe. Şoferii noştri livrează produsele de panificaţie proaspete în judeţele Harghita, Mureş, Neamţ, Suceava, Bacău.

La început am pregătit 500-600 de produse, iar astăzi, urmărind obiceiurile de cumpărare variabile, acest număr a crescut la 8000, care se referă în mod explicit doar la pâine. Pe lângă aceasta coacem 3500-4000 de bucăţi de diferite tipuri de cornuri şi cozonaci proaspeţi. La calitatea produselor noastre contribuie şi făina importată din Ungaria. Acordăm o mare importanţă faptului ca producţia să respecte prevederile de igienă alimentară şi codul social de etică aferent.

Cele mai populare produse ale "Brutăriei Ditrău" sunt pâinea de casă şi chifla, preparate cu grijă cu maia, în baza reţetelor vremurilor de altădată. Maiaua asigură caracterul natural al pâinii, iar noi nu o combinăm cu produsele lumii moderne, astfel în cazul pâinii de casă şi al chiflei noi utilizăm doar ingrediente naturale. Aluatul este format manual cu grijă şi atenţie, apoi după trecerea timpului potrivit, specialiştii noştri îl introduc în cuptor.

În brutăria noastră noi am mecanizat în mod exclusiv acele procese care ajută munca brutarilor, respectiv înlesnesc activitatea pentru satisfacerea nevoilor crescute.

Până azi noi efectuăm multe procese în mod manual, care sunt astfel în mod evident mai lente şi mai costisitoare, dar avem convingerea că în acest mod putem urma tradiţiile şi putem asigura produse gustoase şi tradiţionale clienţilor noştri.

Înapoi Sus
Copyright
Despre noiProduseDistribuţieContactHarta site
Zone Advertising logo