Ditrói pékség logo
Rólunk Termékek Forgalmazás Elérhetőség

Pékség, autópark

Ditrói parc auto
Ditrói parc autoDitrói parc auto

Forgalmazás

A következő megyékben vagyunk jelen: Hargita, Maros, Neamț és Suceava.
Péktermékek forgalmazás térkép
Folytatás

Tradicionális házi kenyér

Tradicionális krumplis XXL házi kenyér
Tradicionális krumplis házi kenyér

A Ditrói pékségről

Üdvözöljük!

Településünkön 1965-ben már ismerték a kenyérsütés fortélyait, az akkori állami tulajdonban lévő pékség a 90'-es évek elejéig látta el a falu népét friss kenyérrel. Miután az üzem bezárt, Ditró más falvakból kapta a napi kenyérellátást. 1997-ben a BreadStar néven induló pékség újra fellendítette a kenyérgyártást, azonban 2008-ban be is zárt.

2010. szeptember 5-én vette át cégünk és indította újra. Az alapító nagy álma volt egy olyan pékség újra üzemeletetése ahol a hagyományok ötvöződnek a modern tudománnyal. Ez az elképzelés megvalósult, mára már a kezdeti 12 főről 65 főre bővült a pékségben dolgozók létszáma, akik az Európai Uniós szabványoknak megfelelő legújabb és legmodernebb gépekkel és kemencékkel dolgozhatnak. Pékáruink a modern életvitelhez alkalmazkodva széles skálán, minőségi termékként jelennek meg a piacon. Fontosnak tartjuk, hogy az előállítás során kövessük a hagyományokat, és kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozzunk. Ennek eredményeként mind hagyományos, mind újszerű termékeink kiváló minőségben találhatóak meg a polcokon, vásárlóink igényeinek megfelelően. Mi sem bizonyítja jobban, hogy mostanra már öt megye jó néhány településén megtalálhatóak a termékeink. Hargita, Maros, Neamt, Suceava, Bákó megyékbe szállítják friss pékáruinkat sofőrjeink.

A kezdetekkor 500-600 terméket készítettünk, mostanra már a változó vásárlási szokásokat követve, 8000-re ugrott a szám, amely kimondottan csak a kenyérre vonatkozik, e mellett 3500-4000 darab különböző friss kifli és kalács sül naponta. Termékeink minőségét a Magyarországról hozott import liszt segíti elő. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a termelés az élelmiszer higiéniai előírásoknak és a társadalom idevonatkozó etikai kódexének betartásával történjen.

A "Ditrói Pékség" legnépszerűbb terméke a házi kenyér és a cipó, amely a gondosan és években gazdag régi idők receptje alapján, kovászolással készül. A kovász biztosította természetességét nem keverjük a modern világ adta termékeivel, a házi kenyér és a cipó esetében csak természetes alapanyagokat használunk. Kézi formázással és gondos odafigyeléssel óvjuk a tésztát, majd a kellő idő elteltével szakembereink bevetik a kemencébe.

Pékségünkben kizárólag azokat a folyamatokat gépesítettük, amelyek a pékek fáradozását, valamint a megnövekedett igényeket kielégítő teljesítést könnyíti.

A mai napig sok folyamatot, manufakturálisan, kézi erővel készítünk, ami nyílván lassúbb és költségesebb, de meggyőződésünk, hogy ezzel a módszerrel tudjuk követni a hagyományokat, ízletes és házias termékeket tudunk vásárlóink számára biztosítani.

Vissza Fel
Copyright
RólunkTermékekForgalmazásElérhetőségOldaltérkép
Zone Advertising logo