Brutăria Ditrói logoDespre noiProduseDistribuţieContact

Distribuție

Suntem prezenţi următoarele judeţe: Harghita, Mureș, Neamț, Bacău, Suceava.
Harta distributie
Continuare

Despre Brutăria Ditrău

"Brutăria Ditrău" şi-a început activitatea ca și întreprindere individuală, în 5 septembrie 2010. Visul mare al fondatorului întreprinderii a fost, punerea în funcțiune unei asemenea brutării, unde tradiţiile se combină cu știința modernă.

La început, produsele noastre au fost distribuite doar în localităţile din jur dar, dat fiind evoluţia continuă, în momentul de faţă avem posibilitatea de a aprovioziona numeroase localităţi din cinci judeţe ale țării. Trecutul nostru de cinci ani de activitate, dovedește cel mai bine, că utilizarea reţetarelor tradiţionale, conferă o calitate desăvârşită produselor noastre, pe care le-o putem oferi clienţilor noştri cu încredere, zi de zi.

În 2013, am început dezvoltarea unei noi categorii de produse, şi anume producţia de paste făinoase. După o cercetare, care a durat un an şi jumătate, am descoperit aceea reţetă din 1981, cu ajutorul căreia putem prepara adevărata pastă făinoasă de tipul celei de casă. Cu ajutorul unei companii din Szolnok, în 2015, avem posibiltatea de a distribui pe piața internă această reţetă de tip casă.

De asemenea, și aici punem accent mare pe păstrarea tradițiilor, folosim materii prime de cea mai bună calitate pentru prepararea pastelor făinoase perfecte, urmărind cu exactitate reţeta moștenită.

Produsele sunt realizate din ouă proaspete, excluzând utilizarea aditivilor. Şi în ziua de azi anumite produse sunt modelate manual.

După credința și convingerea noastră, cel mai important aspect este, ca produsul să fie preparat din ingrediente gustoase și de o calitate superioară, care permite clienților noştrii să aibă pe mesele lor paste făinoase de calitate şi sănătoase.

Produsele sunt distribuite împreună cu deja bine-cunoscutele produse ale brutăriei.

Sperăm să vă câștigăm încrederea, cu produsele noastre de calitate, elaborate prin meritele experienței și tendinţei noastre la inovație, și să vă putem asigura, dragi clienţi fideli, pastele făinoase gustoase pentru întreaga familie.

Locul fabricației:Szolnok-Ungaria, locul distribuirii: România.

Înapoi Sus
Copyright
Despre noiProduseDistribuţieContactHarta site
Zone Advertising logo