RomânăMagyar
Ditrói pékség logoRólunkTermékekForgalmazásElérhetőség

Forgalmazás

A következő megyékben vagyunk jelen: Hargita, Maros, Neamț, Bákó, Szucsáva.
Forgalmazási térkép
Folytatás

A Ditrói pékségről

A "Ditrói Pékség" 2010. Szeptember 5-én magánvállalkozásként indult. Az alapító nagy álma volt egy olyan pékség újra üzemeltetése ahol a hagyományok ötvöződnek a modern tudománnyal.

A pékségünk kezdetekben csak a környező településeket látta el termékeivel, de a folyamatos fejlesztések lehetővé tették, hogy mára már öt megye számos településén megtalálhatóak legyenek termékeink. Öt éves múltunk bizonyítja legjobban, hogy a hagyományokat tisztelő receptúrák alkalmazása, olyan minőséget biztosít termékeink számára, amellyel minden nap bátran állhatunk megbecsült vásárlóink elé.

2013-ban egy új és bővített terméket kezdtünk el kidolgozni, a száraz tészta gyártásának elindítását. Másfél év kutatási munka eredménye után, ráleltünk arra az 1981-es receptre, amely segítségével egy igazi házias száraz tésztát készíthetünk. Egy szolnoki cég segítségével 2015-re lehetőségünk adódott, hogy ezt a házias receptet forgalmazhassuk a helyi piacon. Itt is nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományok ápolására, törekszünk a lehető legjobb alapanyagokból elkészíteni a tökéletes tésztát és pontosan követni a ránk hagyott recept múltját. A termékek friss tojással készülnek, kizárva az adalékanyagokat, bizonyos termékeinket a mai napig kézzel formázzák.

Hitünk és meggyőződésünk szerint, a legfontosabb az ízletes, minőségi anyagokból elkészített termék, amely lehetővé teszi a vásárlók számára a minőségben és egészségben gazdag száraztésztát az otthonukba.

Termékünket a már jól ismert pékség termékeivel együtt forgalmazzuk.

Bízunk benne, hogy tapasztalatunk és innovációs törekvéseink révén előállított minőségi termékeink az Ön tetszését is elnyerik és törzsvásárlóként biztosíthatjuk a friss, finom száraztésztát családjának.

Gyártási helye, Szolnok- Magyarország, forgalmazási helye, Románia.

Vissza Fel
Copyright
RólunkTermékekForgalmazásElérhetőségOldaltérkép
Zone Advertising logó